Terug naar 2011-2012

Jeugduitje “Bos Hoek”

2012-06-30 Jeugduitje

Op verzoek van de jeugdleden dit jaar geen dagje uit maar een weekendje weg. Om half tien was het verzamelen bij Linda thuis. Tenten en bagage inleveren en dan maar opweg naar De Boshoek in Voorthuizen. Hier konden we na bemiddeling van een van de ouders voor een schappelijke prijs voor één nacht terecht. Boshoek en ouder hartelijk dank!

Na een fietstocht van ongeveer 45 minuten kwamen we aan in Voorthuizen. Dit bleek sneller dan verwacht want de bagage en tenten waren nog niet aanwezig. Maar gelukkig volgden die snel. Dus konden we ons kamp opbouwen. Dat was snel geregeld waarna er we snel konden gaan zwemmen in het zwembad van de camping. Daar zwemmen hongerig maakt werd rond 17:00 uur de barbeque aangestoken.

Nu we een volle maag hadden en waren bijgekomen van de zwemactiviteiten was het tijd om te gaan bowlen. Dit verliep met wissellend succes. Strikes, spares en ballen in de goot wisselden elkaar veelvuldig af. Maar al met al wel een geslaagde actiteit.

Erik had de verantwoording over de rest van het programma. Hij had het geweldige spel weerwolven meegenomen wat natuurlijk extra spannend werd naar mate de avond vorderde en het donkeder werd. Helaas komt er aan de avond een einde en werd iedereen toch naar bed gedirigeerd. Alleen betekende dit nog niet dat het rustig werd.

Na een voor sommige korte nachtrust (We verdenken sommige van gebrek aan nachtrust) waren we alweer op tijd uit de veren. Helaas komt aan al het leuks weer een einde en moest het kampement afgebroken worden. Voor de jongste was het toch wel een vermoeiend weekend dus deze gingen met de auto terug. De oudere gingen met de fiets terug en wilden zelfs nog een potj levendstratego spelen om maar zo lang mogelijk van het weekend te genieten. Maar uiteindelijk kwamen we toch rond 16:00 uur bij Linda thuis weer terug en moesten we toch echt naar huis.

Iedereen die meegeholpen heeft er een fantastisch weekend van te maken bedankt! En gezien de enthousiaste reacties denk ik dat iedereen het naar de zin heeft gehad.