Aanvang seizoen 2016

Nog een paar weken en dan is het alweer zover. De start van het nieuwe seizoen. Voor de competitie jeugd betekent het vanaf dinsdag 23 augustus hard trainen. Van 7 uur tot 8 uur. Graag op tijd aanwezig, zodat we met z’n allen de netten op kunnen zetten. Dan kunnen we ook echt om 7 uur met de training starten.
De overige jeugd begint op vrijdag 26 augustus van 5 tot 7 uur. Hier geldt natuurlijk hetzelfde. Op tijd aanwezig en op tijd in de zaal.. Als we met z’n allen helpen de netten opzetten staat alles er in No Time..
Als voorbereiding van het seizoen is er op zondag 4 en 11 september buitentraining. Van 11 tot 12 uur/half 1. Om vooral de conditie op peil te krijgen.
Vrijdag 9 september willen we na de training, vanaf 7 uur met de ouders en met jullie bespreken wie er naar de uitwedstrijden rijden en wie er bij welke wedstrijd kan coachen.  Jullie krijgen dan ook het wedstrijdschema.
De eerste competitiewedstrijd is zondag 18 september, dit is een thuiswedstrijd. We gaan er met z’n allen een gezellig en sportief seizoen van maken.
Groeten,
Linda