Senioren (18+)

Als je geïnteresseerd bent, mag je 2 a 3 keer komen spelen, om te kijken of je het bevalt. Een racket kun je die keren lenen. Als je lid wordt, krijg je de eerste 6 weken training om de spelregels en technieken onder de knie te krijgen. Deze training is op de dinsdagavond van 20:00 tot 21:00. Daarna is er gelegenheid om vrij te spelen tot 23:00.

Speelavonden

Een speelavond is ingedeeld in ronden van 20 minuten. Iedereen heeft een eigen label,die je op het Labelbord kunt hangen. Je hangt op voor een baan, voor een tijdronde. Zo “reserveer” je dan die baan voor 20 minuten. Na iedere 20 minuten gaat de Klok af, waarna de volgende ronde begint. Dit geeft iedereen de kans om te kunnen spelen, ook bij mogelijke drukte. De dames spelen met een rood of geel label, de heren met groen of blauw. De zwarte en bruine labels zijn voor de competitiespelers.

Informatie Boekje Nieuwe Leden

Kosten senioren

Basis contributie: 185 Euro per jaar.

Proeflidmaatschap: 35,00€ voor 2 maanden + racket cadeau bij definitief lidmaatschap

Competitiebijdrage: 5 Euro (voor de reguliere competitie) per seizoen.

Ben je geïnteresseerd en zou je eens willen komen kijken? Mail dan naar: nijkerk@badminton.nl

Junioren (6 tot 18 jaar)

Op vrijdagmiddag van 5 tot 7 uur word er door de jeugd getraind in sporthal Watergoor. Het is altijd erg gezellig, en je leert er door de trainingen ook nog goed badmintonnen ook! De jeugd word begeleid door zeer enthousiaste badmintonners, waar nog wel het een en ander van geleerd kan worden. Er worden ook vaak leuke activiteiten georganiseerd.

Voor extra (aankomend) competitiespelers worden er op dinsdag van 19:00 tot 20:00 extra trainingen georganiseerd. Hiervoor dient een extra bijdrage te worden betaald.

Er wordt door de jeugd competitie gespeeld, en er zijn regelmatig onderlinge toernooien. Sport en gezelligheid kunnen dus heel goed samen.

Ben je geïnteresseerd en zou je eens willen komen kijken? Neem dan contact op met: Linda van Essen 033-2459045

E-mailen kan ook, mail dan naar: nijkerk@badminton.nl

Kosten Junioren

Basis contributie: 125 Euro per jaar.

Proeflidmaatschap: 25,00€ voor 2 maanden + racket cadeau bij definitief lidmaatschap.

Competitie bijdrage: 75 euro per seizoen.

Contributie 3de gezinslid

Vanaf het derde gezinslid wonende op zelfde adres geld een aangepast contributie tarief van 75 euro.

De oudste twee gezinsleden betalen het voor hen geldende tarief. De overige gezinsleden betalen 75 Euro.

Opzeggen

Hoewel we natuurlijk hopen dat u of uw kind lang lid blijft kan het natuurlijk voorkomen dat u het lidmaatschap op wilt zeggen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar nijkerk@badminton.nl of schriftelijk middels een brief aan de ledenadministratie. (Zie contacten voor actueel adres)