Skip to content

15de editie Internationaal Studenten Badminton toernooi Utrecht

Door de opheffing van de meeste corona maatregelingen kunnen we weer leuke activiteiten organiseren naast het serieuze badmintonnen. Het ISBT Utrecht is een perfect toernooi om als eerste activiteit na de maatregelen te doen! De 15de editie van het internationaal studenten badminton toernooi Utrecht zal plaatsvinden van 25-27 maart 2022 in het sportcentrum ‘Olympos’. Gedurende het toernooi zullen vele badmintonwedstrijden worden gespeeld! Maar het beste van het toernooi is dat wij alles organiseren voor onze deelnemers. Van eten tot een plaats om te slapen en zelfs een feest op zaterdagavond!
Aangezien we zoveel feestjes en feestdagen hebben gemist de afgelopen tijd zal het thema dit jaar ‘Holiday Catch-up’ zijn!

De prijs van dit leuke weekend is maar 50 euro en voor de mensen die wat later betalen kost het 55 euro. Alleen het diner op zondag wordt niet geïncludeerd in deze prijs, het zal los betaald moeten worden en zal ongeveer 6 euro kosten.

De leden kunnen zich inschrijven door op de onderstaande link te klikken:

https://forms.gle/rZtMuNzPyKeAdAye9

Voor updates en informatie volg onze Facebook pagina (ISBT Utrecht) of check ons instagram account (@ISBT_utrecht).

Jij en jouw leden kunnen ons ook mailen als er vragen zijn, we zullen proberen zo snel mogelijk te reageren. Het contact kan zowel in het Nederlands als in het Engels verlopen. Wij hopen jullie te zien bij het ISBT Utrecht. We gaan er een top weekend van maken!!

Met vriendelijke groet, 
Liselotte

Secretaris ISBT commissie 2021-2022