BV Huizen’96 Jeugdtoernooien

Het toernooi van onze BV Huizen’96 Jeugdtoernooien wordt gehouden op zondag 3 februari 2019

Zoals altijd vindt het toernooi plaats in Sportcentrum De Meent in Huizen.
Net zoals de toernooien van de vorige seizoenen, wordt ook dit toernooi weer gespeeld op tijd met alleen dubbelwedstrijden met wisselende spelers, in poules die op sterkte zijn ingedeeld.
Het begint om 10:00 uur ’s-ochtends en het is rond 15:00 uur weer afgelopen.
Het is een toernooi voor alle jeugdspelers. Dus recreantspelers, beginnende of gevorderde competitiespelers nodigen wij dan ook graag uit.

Bij het inschrijven willen wij graag het volgende weten:
Naam, jongen/meisje, competitie/recreant, speelsterkte, leeftijd (of geboortedatum) en hoe lang iemand al speelt. Ook als een jongen/meisje competitie heeft gespeeld, maar nu niet, dan is dat handig om te weten zodat de indeling in de poule goed gaat.

Zo kunnen wij makkelijker de poules indelen, ook als iemand veel zwakker of sterker is dan zijn of haar leeftijdsgenoten willen we dat graag weten, zodat we iedereen in een goede poule kunnen indelen. Dit kunt u invullen op het bijgeleverde aanmeldingsformulier.

De kosten voor het toernooi zijn € 10,00 per persoon. Hiervan wordt de zaal, de shuttles, het eten en drinken (broodje knak, twee bekers limonade en een zakje chips), een aandenken en de prijzen geregeld. Betalen graag contant bij binnenkomst. (We hebben geen pin-apparaat en de kantine ook niet!)

Inschrijven kan door een mail te sturen aan jeugdtoernooi@bvhuizen96.nl 

Graag tot ziens in Huizen.

Met vriendelijke groet,
Hellen Rietveld en Albert van Eijden
Jeugdcommissie BV Huizen ‘96