Jeugduitje- kampeer weekend

In de weekend van 6 en 7 juni hebben de (oudere) jeugd van BCN een jeugduitje gehad.
Dit jaar hebben we kampeer weekend gehouden. Rond 9 uur ’s ochtends verzamelde iedereen met al
zijn/haar bagage bij Linda en Bert. Nadat alles ingeladen was vertrokken we per fiets(of op skeelers) naar het Erkemederstrand.

Daar aangekomen was het weer zoals we het besteld hadden. Lekker warm en veel zon. Dus leuk om speedbadminton te spelen of lekker een balletje te trappen. ’s Middags gingen we met z’n allen naar het strand toe om te zwemmen. Water was in het begin koud maar na een beetje wennen begon de pret.
Terug gekomen van het strand ging de BBQ aan. Met genoeg keuze aan eten had iedereen ervan genoten.

’s avonds gingen we een kampvuur stoken. Tot onze verbazing kregen we een hele berg pallets van de camping. hout genoeg tot de late uren door te gaan. Na veel gesnoept, gepraat, gedanst en gezongen te hebben rond het kampvuur werd het voor sommige na middernacht al laat. Maar voor een klein groepje nog niet. Die bleven de hele nacht op samen met een begeleider.

Eenmaal ’s ochtend zat iedereen aan een stevig ontbijt. Dat gaf ons genoeg energie om de tenten op te ruimen.
Daarna hebben we nog even aan het strand gelegen. Richting huis hebben een tussenstop gemaakt bij de McDonalds om een ijsje te halen om het geslaagde uitje af te sluiten.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid! Ook willen we graag de vader van Julia bedanken voor het brengen en ophalen van onze bagage.

We hopen dat we volgend jaar weer een mooi uitje kunnen organiseren.

Namens de begeleiding:
Linda, Bert, Peter, Franklin en Gerald

KLIK HIER VOOR MEER FOTO”S