okt 07

Workshopcarrousel 2017 Voor alle vrijwilligers uit de gemeente Nijkerk

Op dinsdagavond 24 oktober organiseert Sigma samen met een aantal andere organisaties voor de tweede keer de workshopcarrousel voor u. Deze avond bestaat uit een interactief programma waarin u gedurende de bijeenkomst aan twee workshops kunt deelnemen. Het doel van deze workshops is om u, als vrijwilliger, nieuwe en praktische handvatten te geven in uw vrijwilligerswerk.

Locatie:     Datum en tijd:
De Schakel    Dinsdag 24 oktober 2017
Oranjelaan 10    Inloop met maaltijd: 17.30 uur
3862CX Nijkerk    Start programma: 18.30 – 21.15 uur
(zonder maaltijd)

Aanmelden:
Bent u nieuwsgierig geworden? In de bijlage sturen wij u een overzicht van het programma en de workshops. Graag horen wij uiterlijk vrijdag 13 oktober van u naar welke workshops uw voorkeur uitgaat en of u gebruik wenst te maken van de maaltijd. U kunt zich aanmelden per mail via info@sigma-nijkerk.nl of door de ingevulde bijlage af te geven bij Sigma, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk.
Let op: vol is vol!

Na afloop geven wij u een leuke attentie mee.
Wij zien u graag op 24 oktober aanstaande.

Bijlage Workshops