Badmintonclub Nijkerk bestaat 40 jaar

woensdag 12 januari 2011 NIJKERK – Badmintonclub Nijkerk (BCN) viert in 2011 haar 40-jarig bestaan en is een club waar zowel de beginnende als de gevorderde badmintonner van elke leeftijd al 40 jaar van harte welkom is. Om dit heugelijke feit te vieren is er voor heel 2011 een specialekennismakingsactie ingesteld. Voor slechts 35 euro kun je 2 maanden vrijblijvend kennismaken met badminton. Voor rackets, shuttles en training wordt gezorgd. Besluit je na deze 2 maanden om lid te worden, dan krijg je zelfs een badmintonracket cadeau. Dit is een uitstekend racket van één van de betere merken waar je nog lang plezier van zal hebben. Verder zullen er verschillende open dagen georganiseerd worden waarbij er gratis en vrijblijvend een training gevolgd kan worden.

Gedurende het jaar zullen er ook verschillende activiteiten georganiseerd worden in verband met dit 40-jarig jubileum. Zo wil BCN aan alle basisscholen in de gemeente Nijkerk de mogelijkheid bieden om door haar leden een clinic te laten verzorgen om de leerlingen kennis te laten maken met de badmintonsport. Geïnteresseerde basisscholen kunnen hiervoor contact opnemen. Er zal tevens een spetterend, spectaculair en sensationeel BCN thema feest georganiseerd worden met een aantal leuke verrassingen. Voor dit feest zijn ook alle oud-leden van harte uitgenodigd en BCN wil deze hierbij oproepen zich hiervoor te melden. Naast de reguliere toernooien staat er ook een jubileumtoernooi in de planning voor alle niveau’s, waar ook niet-leden en beginners die voor het eerst een racket in hun handen houden aan mee kunnen doen. Hierbij zullen fantastische prijzen te winnen zijn. Voor de jeugdleden zal er verder een speciale jubileumeditie van het jaarlijkse jeugduitje worden gehouden, waarvan de precieze invulling nog even geheim wordt gehouden.

Naast de genoemde activiteiten is BCN is nog bezig met een aantal andere leuke evenementen die in de loop van het jubileumjaar verder vorm gegeven gaan worden. Houdt de website www.bcnijkerk.nl in de gaten voor meer informatie. Hierop zullen de aankondigingen van de jubileumactiviteiten worden vermeld en staan ook de contactgegevens voor verdere vragen. Er kan met vragen ook gemaild worden naarnijkerk@badminton.nl.