Badminton Club Nijkerk doet thuis goede zaken

Zondag 30 september 2012 Nijkerk

Na 2 verloren wedstrijden heeft het eerste team de broodnodige punten binnengesleept. Tegen hekkensluiter Iduna 4 uit Houten moest blijken wie er het beste uit de strijd zou komen om aansluiting te vinden met de overige teams uit deze klasse. Al snel bleek dat er voor de punten moest worden gewerkt.

De heren en dames dubbel ging direct gelijk op. En beiden moesten beslist worden in een 3e set waarbij Nijkerk de partijen wonnen en de voorsprong op het bord stond. Bij het enkelspel konden de heren van Nijkerk geen antwoord vinden op de tactiekwissel van de tegenstander en werden beide verloren. Gelukkig konden de dames van Nijkerk zich beter verweren en werd een van de beide dames enkelspelen gewonnen. Met een 3-3 stand moesten de gemengd dubbels de eindstand gaan bepalen.

De nieuwe samenstelling van de gemengd dubbels die sinds dit seizoen gevormd is kwam deze wedstrijd al goed uit de startblokken. Beide werden na 3 sets gewonnen waardoor de belangrijke 5-3 winst behaald werd. Hierdoor is de aansluiting met de overige teams weer in zicht. Volgende wedstrijd is tegen Biddinghuizen 1 en vindt plaats op 7 oktober 2012 om 13:00 in sporthal Watergoor te Nijkerk.