Goed bezochte open speelavonden bij BC Nijkerk.

Badminton vereniging

In de ”Week van het Badminton” ( van 18 t/m 23 september) hield badmintonvereniging BC Nijkerk op dinsdag en donderdag open avonden om met de badmintonsport kennis te maken. Men kon zich telefonisch of via de website aanmelden om mee te spelen. In een uur tijd werd uitleg gegeven van de baan, puntentelling en spelregels, hoe je het racket vasthoudt en een aantal slagen. Na deze uitleg konden de deelnemers zelf een “balletje” slaan en konden ze zien hoe gevorderden een wedstrijd spelen. Het werd al snel duidelijk dat deze deelnemers liever zelf op de baan stonden en mochten daar dan ook gebruik van maken. BC Nijkerk is vorig jaar begonnen met een ledenwerfactie, mede door het 40-jarig bestaan van de club. De actie houdt in dat je voor 2 maanden lidmaatschap € 35,- betaald om de sport uit te proberen, blijf je lid dan krijg je een Yonex racket cadeau. Omdat deze actie goed loopt blijft deze actie voorlopig doorgaan. De “Week van de Badminton”, die door de badmintonbond gepromoot werd, was een goede aanvulling voor de ledenwerfactie van badmintonvereniging BC Nijkerk. Als je alsnog gebruik wilt maken van deze actie, kijk dan hier.