Puntverlies Voor Badminton Club Nijkerk

Zondag 4 november 2012 Nijkerk

In de uitwedstrijd tegen Utrecht heeft Badminton Club Nijkerk punten laten liggen om aansluiting te behouden bij de middenmoot. Geen van de spelers liet zijn beste spel zien en hadden een offday. Hoewel de eerste set van de heren dubbel nog werd gewonnen kon er hierna geen vuist meer worden gemaakt en werd de herendubbel verloren. Ook de daarop volgende partijen werd in straight sets verloren. Enig lichtpuntje was de eerste gemengd dubbel, in deze partij werd ook de eerste set gewonnen. Het was een spannende partij waarbij de voorsprong over en weer ging. De derde en beslissende set zou bepalen of de eer nog gered kon worden. Op matchpoint tegen werd de beslissende fout door Nijkerk gemaakt waardoor er een 0-8 op de borden stond. Een gevoelige nederlaag die gevolgen zal hebben op de ranglijst.

De volgende wedstrijd zal zijn tegen BAN Hoogland, en word gespeeld op 18 november om 13:15 in sporthal Watergoor in Nijkerk.