Info A+B MIX-TOERNOOI 2013

A+B Administratie + Belasting adviseurs A+B MIX-TOERNOOI

Nijkerk, December 2012

Beste badmintonners,

Wij van de badmintonclub Nijkerk organiseren voor de 2e maal een mix-toernooi. Dit toernooi wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2013 We hopen natuurlijk op een geweldige opkomst. Het toernooi begint ca. 10:00 uur en zal tot ca. 17:00 uur duren. De zaal is open vanaf 9:30 uur. Het toernooi wordt gehouden in Sporthal Strijland, Grieglaan 2, 3862 GV te Nijkerk

Je kunt inschrijven in de hoofdklasse, 1ste 2de ,3de of 4de klasse competitie, alsook gevorderde recreant en recreant.

De inschrijving voor het toernooi sluit op 24 februari 2013

Het inschrijfgeld bedraagt € 9,- pp. als het bedrag voor 4 februari wordt overgemaakt op rekeningnummer 34.78.19.699 van BC Nijkerk met vermelding van A+B MIXTOERNOOI en je naam, maar je kan op de dag zelf ook bij binnenkomst €10,- betalen.

Om het toernooi gezellig af te sluiten is er een mogelijkheid om na afloop gezamenlijk te eten. Als je mee wilt eten, laat het ons weten. De kosten bedragen € 10,- pp.

De inschrijving wordt in volgorde van binnenkomst geaccepteerd tot een maximaal van 48 teams. Het inschrijfformulier kan per e-mail gestuurd worden naar: Nijkerk@badminton.nl of per post opsturen naar BC Nijkerk, p.a. C. van Ramshorstlaan 10, 3863AZ NIJKERK.

Als er nog vragen zijn kan je ons mailen of kijk op onze website www.bcnijkerk.nl.

Met vriendelijke groet, de toernooicommissie
Linda van Essen, Joost van Iersel en Olaf Bijlsma

Download hier het inschrijfformulier als docx.