BCN MIX-TOERNOOI 2012

vrijdag 9 december 2011 NIJKERK – Wij van de badmintonclub Nijkerk organiseren in verband met ons 40-jarig jubileum(2011) een mix-toernooi. Dit toernooi wordt gehouden op zaterdag 25 februari 2012 We hopen natuurlijk op een geweldige opkomst. Het toernooi begint ca. 10:00 uur en zal tot ca.17:00 uur duren. De zaal is open vanaf 9:30 uur. Het toernooi wordt gehouden in Sporthal Strijland , Grieglaan 2, 3862 GV te Nijkerk.

Je kunt inschrijven in de klasse 2de ,3de of 4de klasse competitie, als gevorderde recreant en recreant.

De inschrijving voor het toernooi sluit op 4 februari 2012.

Het inschrijfgeld bedraagt € 9,- pp. als het bedrag voor 4 februari wordt overgemaakt op rekeningnummer 6079895 tav van Linda van Essen met vermelding van BCN MIXTOERNOOI en je naam, maar je kan op de dag zelf ook bij binnenkomst €10,- betalen.

De inschrijving wordt in volgorde van binnenkomst geaccepteerd tot een maximaal van 24 teams. Het inschrijfformulier kan per e-mail gestuurd worden naar: Linda van Essen essen099@hetnet.nl of naar Joost van Iersel joostvi@familievaniersel.nl. Of naar BC Nijkerk, p.a. C. van Ramshorstlaan 10, 3863AZ NIJKERK. Als er nog vragen zijn kan je ons mailen of kijk op onze website www.bcnijkerk.nl.

Met vriendelijke groet, de toernooicommissie Linda van Essen, Joost van Iersel